Innehaver Laura Michele Jakobsen er utdannet ved Axelsons Body Work School
i Oslo.

Litt om meg selv og tilblivelsen
av Gjøvik Massasjeterapi

Jeg er utdannet massasjeterapeut ved Axelsons Body Work School i Oslo. Skolen er Skandinavias eldste og største skole for kroppsterapier og komplementær medisin. I tillegg har jeg et grunnfag i medisin.

Som mangeårig kontoransatt kjenner jeg godt til statisk arbeid, belastningsskader samt stive og vonde nakke- og ryggmuskler som følge av for mange timer ved en PC. Disse plagene gjelder nok for mange yrkesgrupper og stress gjør ikke disse tingene bedre.
For å prøve å gjøre noe med situasjonen, begynte jeg å trene Tai Chi og Qigong for 10 år siden. Dette er en gammel kinesisk kampsort, hvor meditasjon, avspenning og konsentrasjon står i sentrum. «Meditasjon i bevegelse» blir det også kalt. Gjennom Qigong øvelser styrker man muskler, ledd, skjelett og sinn. Det er like mye en mental som fysisk sport og man blir sterkere både fysisk og psykisk. I tillegg bedrer man betydelig koordinasjon, balanse, bevegelsesapparetet og man blir mindre påvirket av stress. Dette førte raskt til mindre plager som følge av statisk arbeid.

Gjennom den utøvende kampsportdelen av Tai Chi fikk jeg etterhvert en stor interesse for hvordan kroppen faktisk virker. Hvilke muskler gjør hva, hvorfor en bevegelse blir effektiv eller ikke, hvordan bevegelse er en viktig del av det å holde kroppen smidig og i form og hvordan kostholdet påvirker resultatene.

I tillegg har jeg i mange år drevet som «hobbymassør» for slekt og venner. Tiden var derfor inne til å gjøre noe med dette og faktisk utdanne meg som massør. Noe jeg nå har gjort og som jeg stortrives med! Jeg kan kombinere massøryrket med gode kunnskaper om hvordan kroppen fungerer i praksis. Som følge av alt dette så Gjøvik Massasjeterapi dagens lys.

Jeg ønsker alle velkommen til en god massasje!

Laura Michele Jakobsen
Massasjeterapeut MNMF